Professional

Dining

Rymmer alla de miljöer där människor möts över mat och dryck.

Upptäck

Det kan handla om så vitt skilda miljöer som stjärnrestauranger, skolmatsalar eller personalutrymmen med plats för att värma en lunch eller sitta ner och ta en kaffe.

Samma miljö kan också rymma såväl traditionell sittning kring matbord som barhäng, eller ett mjukt sittande i soffor och fåtöljer. Var och en av dessa miljöer har specifika förväntningar på sig och kräver möbler, material, färg och form som passar för att möta dessa. Här har vi samlat en del av vårt sortiment som passar bra för ändamålet – samtidigt är gränserna flytande och inspirationen hittas inte alltid där man förväntar sig. De produkter vi visar här är i standardutförande men kan i mycket hög grad anpassas efter andra önskemål.

Vårt mål är att skapa förutsättningar för arkitektens egen kreativitet. Genom att till exempel justera höjder kan bordet som vid första anblick passar på caféet lika gärna användas i baren.

"Material behöver tåla högt slitage och ofta finns önskemål om att med möblemanget kunna påverka akustiken."

Gemensamt för de flesta mötesplatser som handlar om mat och dryck utanför hemmet är högt ställda krav på kvalitet, funktionalitet och hållfasthet. Material behöver tåla högt slitage och ofta finns önskemål om att med möblemanget kunna påverka akustiken i en lokal, eller möta behov på inbyggd funktion för exempelvis förvaring. På Swedese har vi med detta redan i utformningen av våra möbler, därutöver finns stora möjligheter att anpassa till unika projekt.