Swedese repair kampanj

Ett erbjudande för en av dina livslånga relationer

Upptäck

Yngve Ekströms Lamino lanserades 1956. Sedan dess har den flyttat in, älskats och använts i hem överallt. Det man älskar det använder man, och till slut sätter tiden sina spår. Oavsett om du har en fåtölj är från förr, eller ett nyare exemplar med en klädsel som behöver uppdateras, kan vi hjälpa dig och din Lamino att hitta tillbaka till varandra.

Under våren 2023 genomför vi tre kampanjer för Swedese Repair: Malmö 25 februari, Stockholm 24-25 mars och Göteborg 29 april.

För kampanjpriset 6 500 kr (ordinarie 7 900 kr) klär vi om din Laminofåtölj (2 400 kr för Lamino fotpall), inkl nytt fårskinn där du får välja färg, samt ser över alla skruvar för att stabilisera upp fåtöljen. Vi klär även om Laminett.

På plats finns inspiration i form av materialprover samt olika varianter av Laminofåtöljer – klädda i fårskinn, tyg och läder. Vår personal på plats kan också göra en översyn av din fåtölj och ge förslag på eventuella reparationer.

Priser under Repairkampanjen

Priser för Lamino och Laminett

Fårskinn, läder, tyg 6 500 kr
Sadelläder 8 300 kr
Gotlandsfårskinn 8 700 kr

Priser för Lamino pall

Fårskinn, läder, tyg 2 400 kr
Sadelläder 3 200 kr
Gotlandsfårskinn 3 400 kr

Betalning sker med kort, i samband med att du lämnar in din fåtölj. Vi hör av oss så snart din fåtölj finns att hämta (inom ca fyra veckor). Alla åtgärder görs av våra skickliga hantverkare i Vaggeryd. Endast originaldelar används, vilket betyder att din Lamino kommer vara i originalskick även efter renoveringen.

Swedese Repair våren 2023

Göteborg 29 april, Spinneriet i Lindome

Lördagen 29 april 10.00-16.00.
Spinneriet i Lindome, vån 3,

Säkra en plats genom att att kontakta nellie.patino@swedese.se, skriv namn, epostadress, telefonnummer, vilken stad och ange Swedese Repair som ämne, eller använd formuläret här nedanför:

Intresseanmälan Swedese Repair

Våra kunder berättar

Vi har samlat några berättelser om våra Swedese Repairkunder och deras Laminofåtöljer.
Läs mer
Våra kunder berättar

Upptäck Lamino familjen