Swedese repair kampanj

Ett erbjudande för en av dina livslånga relationer

Upptäck

Yngve Ekströms Lamino lanserades 1956. Sedan dess har den flyttat in, älskats och använts i hem överallt. Det man älskar det använder man, och till slut sätter tiden sina spår. Oavsett om du har en fåtölj är från förr, eller ett nyare exemplar med en klädsel som behöver uppdateras, kan vi hjälpa dig och din Lamino att hitta tillbaka till varandra.

Fredagen 9 december till söndagen 11 december bjuder vi in dig att lämna in din Lamino i vår butik på Brunkebergstorg, Malmtorgsgatan 5, i Stockholm

För kampanjpriset 5 900 kr (ordinarie 7 900 kr) klär vi om din Lamino-fåtölj (1 900 kr för Lamino fotpall), inkl nytt fårskinn där du får välja färg, samt ser över alla skruvar för att stabilisera upp fåtöljen. På plats finns inspiration i form av materialprover samt olika varianter av Lamino-fåtöljer – klädda i fårskinn, tyg och läder. Vår personal på plats kan också göra en översyn av din fåtölj och ge förslag på eventuella reparationer.

Betalning sker med kort, i samband med att du lämnar in din fåtölj. Vi hör av oss så snart din fåtölj finns att hämta (inom ca fyra veckor). Alla åtgärder görs av våra skickliga hantverkare i vår fabrik i Vaggeryd. Endast originaldelar används, vilket betyder att din Lamino kommer vara i originalskick även efter renoveringen.

9-11 december i Swedese Brand Store i Stockholm

Swedese Repair i Stockholm, fredag 9 till söndag 11 december, med inlämning i Swedese Brand Store på Brunkebergstorg, Malmtorgsgatan 5.

Säkra en plats genom att att kontakta linus.davidsson@swedese.se, skriv namn, epostadress, telefonnummer och ange Swedese Repair som ämne, eller använd formuläret här nedanför:

Intresseanmälan Swedese Repair Stockholm 9-11 december

Upptäck Lamino familjen