Swedese repair kampanj

Ett erbjudande för en av dina livslånga relationer

Upptäck

Yngve Ekströms Lamino lanserades 1956. Sedan dess har den flyttat in, älskats och använts i hem överallt. Det man älskar det använder man, och till slut sätter tiden sina spår. Oavsett om du har en fåtölj är från förr, eller ett nyare exemplar med en klädsel som behöver uppdateras, kan vi hjälpa dig och din Lamino att hitta tillbaka till varandra.

Under 2023 gör vi flera nedslag i Sverige med vår Repairkampanj med erbjudande för Lamino, Laminett och Kurva:

Vaggeryd 2 december, med fabriksvisning

Swedese Möbler, Formvägen 3 i Vaggeryd.
Öppettider lördag 2 december mellan 09.00-13.00, fabriksvisning vid 11.00.

Renovering av andra varumärken och produkter 2 december
På plats hos oss i Vaggeryd kommer vi även en extern tapetserare, för att kunna hjälpa med att renovera/klä om andra produkter, t ex stolar, fåtöljer, soffor och fotpallar. Har du andra produkter som skulle behöva en renovering, gör en intresseanmälan och ange vilken möbel som avses och bifoga gärna en bild på produkten. Baserat på detta kan vi ta fram ett kampanjpris för just din renovering.

Hela året: Swedese Repair i Vaggeryd

Dessutom har vi ett stående erbjudande för Swedese Repair i Vaggeryd, på Swedese. Du hittar oss på Formvägen 3, och våra öppettider för inlämning är:

Måndag-torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-13.00

För kampanjpriset 6 500 kr (ordinarie 7 900 kr) klär vi om din Laminofåtölj (2 600 kr för Lamino fotpall), inkl nytt fårskinn där du får välja färg, samt ser över alla skruvar för att stabilisera upp fåtöljen. Vi klär även om Laminett och Kurva. Priset inkluderar hemleverans av färdigomklädd fåtölj.

På plats finns inspiration i form av materialprover samt olika varianter av Laminofåtöljer – klädda i fårskinn, tyg och läder. Vår personal på plats kan också göra en översyn av din fåtölj och ge förslag på eventuella reparationer.

Priser under Repairkampanjen

Priser för Lamino och Laminett

Fårskinn, läder, tyg 6 500 kr
Sadelläder 8 300 kr
Gotlandsfårskinn 8 700 kr

Priser för Lamino pall

Fårskinn, läder, tyg 2 600 kr
Sadelläder 3 200 kr
Gotlandsfårskinn 3 400 kr

Alla priser ovan är inklusive hemleverans.

Betalning sker med kort, i samband med att du lämnar in din fåtölj. Vi hör av oss så snart din fåtölj finns att hämta (leveranstid 8-10 veckor). Alla åtgärder görs av våra skickliga hantverkare i Vaggeryd. Endast originaldelar används, vilket betyder att din Lamino kommer vara i originalskick även efter renoveringen.

Säkra en plats genom att att kontakta repair@swedese.se, skriv namn, epostadress, telefonnummer och vilken stad - eller använd formuläret här nedanför och ange stad i rutan för meddelande:

Intresseanmälan Swedese Repair

Våra kunder berättar

Vi har samlat några berättelser om våra Swedese Repairkunder och deras Laminofåtöljer.
Läs mer
Våra kunder berättar

Upptäck Lamino familjen